AYDIN / SÖKE - Çavdar Ferit Çavuş İlkokulu

Çavdar Ferit Çavuş İlkokulu

ÇAVDAR MAH. 2826 SK. FERIT ÇAVUŞ ILKOKULU BLOK NO 60 SÖKE / AYDIN
Vizyon
Ülkenin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak. Değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık yaratan; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak. Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine inanan; ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen,ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
Öğretim Şekli :tam gün
Başlama:8:40 Bitiş :14:40
kalorifer
Ulaşım
Ulaşım İlçe merkezine köy dolmuşuyla sağlanmaktadır ve günde tek sefer düzenlenmektedir.Pazar günleri sefer yoktur. Köyden kalkış 8.00 Söke´ye varış 9.30 civarı Söke´den kalkış 14.30 Köye varış 16.30 civarı
Çavdar Köyü Söke/AYDIN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çavdar Köyü İl merkezi AYDIN´a 65 km uzaklıkta ,İlçe Merkezi SÖKE´ye 40 km uzaklıktadır.